V&G / HSE projectbegeleiding

 V&G / HSE Projectbegeleiding RAP internationalVoor (grotere) projecten is het veelal belangrijk dat deze soepel verlopen. Ongevallen, incidenten, problemen met het bevoegd gezag e.d. zijn zaken waar geen projectleider op zit te wachten. Een goede V&G / HSE projectbegeleiding is belangrijk om het project soepeler en volgens de geldende wetten en regels te laten verlopen.

Voor bepaalde projecten is het volgens de wet verplicht dat er altijd een veiligheidskundige projectbegeleiding aanwezig is. Steeds meer bedrijven hebben een eigen veiligheidskundige in dienst maar soms zijn de projecten te complex of te groot. Een externe (hoger) veiligheidskundige kan ondersteuning bieden. In deze gevallen kunt u altijd rekenen op de vakkundigheid van Proveiance.

Voor een goede veiligheidskundige projectbegeleiding is het belangrijk dat u zich door een (gecertificeerde) hoger veiligheidskundige laat begeleiden. Ing. L.J.T. Burgerhout is zo’n erkende veiligheidskundige. Op deze manier voorkomt u problemen en weet u zeker dat alles volgens de wetten en regels verloopt. Dit komt het project ten goede.

Een professionele veiligheidskundige zal binnen het project verantwoordelijkheid nemen en zal scherp en oplettend zijn op alles dat met veiligheid te maken heeft.

V&G / HSE projectbegeleiding nodig?

Voor een goede V&G / HSE projectbegeleiding heeft u een (gecertificeerde) vakkundige V&G / HSE project manager nodig om te voldoen aan geldende wet en regelegeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarbij neemt een professionele V&G / HSE project manager uw zorgen en problemen met betrekking tot Veiligheid en Gezondheid deels uit handen zodat u zich kunt concentreren op andere zaken.

Om dit allemaal goed te laten verlopen biedt Proveiance V&G / HSE projectbegeleiding in de breedste zin van het woord. Wij regelen zaken zoals:

Projectbegeleiding BP Raffinaderij

Proveiance heeft de laatste jaren de hier onderstaande projecten begeleid qua V&G / HSE projectbegeleiding:
Projectbegeleiding Eneco

  • Opzetten electronisch werkvergunningensysteem BP Raffinaderij Rotterdam (2006-2008)
  • Bouw Enecogen centrale Maasvlakte Rotterdam (2011)
  • Leiding over Noord Eneco (2013/2014)
  • Bouw Biovergistingsinstallatie Croda te Gouda (2015)
  • Bouw brandblusinstallatie Croda te Gouda (2015)

Projectbegeleiding enecogen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over veiligheidskundige projectbegeleiding of wilt u een vrijblijvende afspraak maken neem dan contact op via het contactformulier. Laat u niet verrassen en kiest altijd voor een professionele hoger veiligheidskundige met ervaring.